Ubezpieczenie
Re: Ubezpieczenie
Postautor: Kroqus » 18 sty 2018, o 15:44
A co sądzicie w zakresie ubezpieczeń OC? Czy według Was np. sprawdź zniżki oc z ubezpieczeniaonline.pl to dobre rozwiązanie?
Przestań przemierzać świat w poszukiwaniu dowodów na to, że nigdzie nie przynależysz.
Postautor: Keha08 » 18 sty 2018, o 20:17
Bardzo ciekawe opcje na ubezpieczenie na życie są też tutaj Rankingubezpieczennazycie.pl
Warto z nimi bliżej zapoznać 

w ciszy koło czwartej nad ranem słyszałem, jak powoli rosną korzenie samotności...
Postautor: LeszekPoz » 20 sty 2018, o 15:23
Zgadzam się z poprzednikiem. Natomiast jeśli chodzi o ubezpieczenie narciarskie, to ciekawe są te opcje https://wakacyjnapolisa.pl/ubezpieczenie-narciarskie/ 

Rzeczywistość to za mało, żeby zainteresować ludzi. (...) Rzeczywistość to wszyscy mają na co dzień.
-
Finanse i ubezpieczenia dla Polaków w UK
Postautor: maciekduleba » 23 sty 2018, o 10:01
Jeśli zamierzasz wyjechać do Anglii i chcesz zabezpieczyć przyszłość swoją i swoich najbliższych - zapraszam do poczytania wpisów na stronie http://ubezpiecz.co.uk/. Strona zawiera informacje dotyczące ubezpieczeń w Wielkiej Brytanii, darmowej konsultacji w biurze księgowym w UK oraz wiele innych przydatnych porad ze świata finansów. Serdecznie polecam!
Postautor: kruppssa » 8 lut 2018, o 18:05
Ciekawe propozycje. A co jeśli ktoś szuka ubezpieczenia na życie, samochodu na terenie Niemiec ? Według mnie tylko i wyłącznie firma http://urbanfinance24.de sprawdzona, Polska firma dzięki którym będziecie mieć solidne ubezpieczenie za granicami u Zachodnich Sąsiadów Polski 

Postautor: miętusek » 13 lut 2018, o 18:42
Czy jeśli w trakcie trwania mojej polisy ubezpieczyciel zmieni regulamin usługi, to ona mnie już obowiązuje, czy nie?
Postautor: panpiesio » 13 lut 2018, o 21:52
ja myślę, że warto spytać znajomych, może ktoś ma dobrą ofertę z której sam korzysta
Postautor: ikaje » 29 mar 2018, o 18:00
A co myślicie na temat porównywarek ubezpieczeniowych w celu znalezienia własnie tej najlepszej oferty ? Ostatnio natrafiłem na stronkę ubezpieczeniaonline.pl i zastanawiam się jak to wszystko działa. Będę wdzięczny za udzielenie wszelkich opinii oraz podzielenie się Waszym doświadczeniem w tym temacie, bo ja jestem kompletnie zielony
Wróć do „Prawo ubezpieczeniowe”
Przejdź do
- Prawo administracyjne
- Prawo autorskie
- Prawo cywilne
- Prawo europejskie / Unia Europejska
- Prawo finansowe
- Prawo gospodarcze
- Prawo Internetowe
- Prawo karne
- Prawa konsumenta
- Prawo nieruchomości