Prezent co kupić?
-
Strona 2 z 8
- Przejdź do strony:
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- Następna
Re: Prezent co kupić?
Postautor: kolos » 17 kwie 2018, o 21:01
a może taki fajny zestaw do manicure http://www.homedome.pl/uroda-i-pielegna ... -1617.html
kupiłem taki swojej dziewczynie i była zachwycona 

-
Postautor: Temi_edyta » 25 kwie 2018, o 11:19
Ja bym postawiła na praktyczne prezenty i nie mam tu wcale na myśli garnków czy ubrań. Myślę raczej o zabiegach zarówno tych kosmetycznych, jak zdrowotnych, np. plastyka brzucha czy odsysanie tłuszczu. Plastyka brzucha jest możliwa na NFZ, ale tylko w nielicznych przypadkach, o czym można tutaj przeczytać: https://portal.abczdrowie.pl/plastyka-b ... st-mozliwa
Zwykle jednak taki zabieg kosztuje, więc warto go sprezentować albo przynajmniej dołożyć swoją cegiełkę. Odsysanie tłuszczu też nie jest tanie, a pomoc przy realizacji takiego zabiegu (szczególnie, jeśli dana osoba tego potrzebuje), przyniesie radość obu stronom.
Zwykle jednak taki zabieg kosztuje, więc warto go sprezentować albo przynajmniej dołożyć swoją cegiełkę. Odsysanie tłuszczu też nie jest tanie, a pomoc przy realizacji takiego zabiegu (szczególnie, jeśli dana osoba tego potrzebuje), przyniesie radość obu stronom.
Postautor: kulka » 25 kwie 2018, o 23:22
Liczy się praktyczność i oryginalność. Ciężko jednak coś takiego znaleźć.
Dzieci jednak szybko zapominają i to jest w nich takie piękne. Nie żywią urazy, nie roztrząsają przeszłości, nie pamiętają, że wczoraj kogoś nie lubiły. Każde dzisiaj jest nowe jak czysta kartka, którą można zapisać w dowolny sposób.
Postautor: Korsarz » 8 cze 2018, o 10:23
Uwielbiam robić niespodzianki z okazji czyichś urodzin. Tak jak na przykład ostatnio mojej mamie. Sprawiłam jej radość, bo zaprosiłam ją do Restauracji Akademia. Przyjechała do Warszawy, aby ją pozwiedzać, a tu córka wyprawia jej nagle przyjęcie
W dodatku ten najsłynniejszy w całej stolicy lokal zrobił niesamowite wrażenie na mojej mamie. Była zachwycona kuchnią i przemiłą obsługą.

Postautor: Simmon35 » 15 cze 2018, o 22:47
Ja zawsze stawiam na bony by osoba obdarowana sama wybrała sobie prezent, który jej się spodoba.
Postautor: Wirti29 » 18 cze 2018, o 14:20
A co z tego sklepu moglibyście polecić mojemu tacie, który uwielbia wszelkie sprzęty grające?
Postautor: Gardian » 19 cze 2018, o 20:44
To wszystko zależy czego ma dotyczyć ten prezent ! Jak dla mnie to jest kluczowe pytanie, ja na przykład ostatnio zakupiłem dla swojej drugiej połówki spersonalizowany prezent na rocznicę za pośrednictwem strony https://mygiftdna.pl/Prezent-Na-Rocznice . Jak dla mnie to naprawdę bardzo dobry pomysł, żona była zadowolona i mi też się podoba taka inicjatywa, dlatego z czystym sumieniem mogę Wam polecić skorzystanie z tej strony
-
Strona 2 z 8
- Przejdź do strony:
- Poprzednia
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 8
- Następna