Co myślicie o SEO?
Co myślicie o SEO?
Postautor: kasiama » 23 sty 2018, o 12:27
Jestem ciekawa, jakie macie opinie na temat SEO. Prowadzę swoją stronę internetową i zależy mi na tym, aby ją wypozycjonować. Póki co przeczytałam artykuł od funkymedia: http://funkymedia.pl/50-twarzy-seo.html i wydaje mi się, że to wcale może nie być takie łatwe. A co Wy o tym sądzicie? Ktoś pozycjonował stronę na własną rękę?
Re: Co myślicie o SEO?
Postautor: kronos » 23 sty 2018, o 14:08
Myślę że odrobina wysiłku i możesz ją samemu wypozycjonować. Przecież nigdzie nie jest powiedziane że musi to zorbić jakaś firma. Proponowałbym pooglądać filmiki na ten temat na youtube.
Postautor: Mr.BG » 23 sty 2018, o 14:17
Wszystko zależy od Twojego czasu, chęci i efektu, który chcesz osiągnąć. Myślę, że można podziabać coś samemu (korzystając z kursów, szkoleń, YT), jednak korzystanie z usług agencji jest prostsze i zazwyczaj przynosi lepszy efekt
.

Postautor: ciopas » 19 mar 2018, o 00:34
Teraz bez SEO to kiepska sprawa. Każdy chce aby adres jego sklepu czy firmy pojawiał się jak najwcześniej w wynikach wyszukiwania. No ale też przy tym wszystkim pomaga dobra nazwa firmy jak-nazwac-firme.pl/jak-skutecznie-nazwac-firme/
Postautor: Kkredzit » 19 mar 2018, o 15:09
Ja również jestem zdania, że w obecnych czasach bez SEO na dłuższą mete się nie da.
Postautor: Philo » 21 mar 2018, o 10:44
Dobrym Copy możesz wypozycjonować stronę organicznie. Pisz wartościowe artykuły na bloga, to powinno zrobić robotę. Pamiętaj - słowa kluczowe są ważne, jednak treść jest najważniejsza. Później jak będziesz miała już trochę kapitału to pobaw się w adwordsy - ale to już trochę inna para kaloszy.
Postautor: byanna » 19 wrz 2018, o 07:56
Jak masz stronę internetową bez pozycjonowania ani rusz. W dzisiejszych czasach inwestowanie w marketing internetowy http://efectownia.pl/marketing-internetowy/ jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Reklama w sieci ma dużą moc.
Przejdź do
- Prawo administracyjne
- Prawo autorskie
- Prawo cywilne
- Prawo europejskie / Unia Europejska
- Prawo finansowe
- Prawo gospodarcze
- Prawo Internetowe
- Prawo karne
- Prawa konsumenta
- Prawo nieruchomości
- Prawo podatkowe